Джанет Джексън с първи думи след смъртта на брат й

Тито почина преди месец

Джанет Джексън с първи думи след смъртта на брат й | StandartNews.com

Джанет Джексън най-накрая наруши мълчанието за смъртта на големия си брат Тито Джексън в чест на 71-ия му рожден ден.

58-годишната R&B дива публикува в Инстаграм черно-бяла снимка с надпис: „Да почиваш във вечен мир. Толкова ми липсваш!"

Тито почина на 15 септември от сърдечен удар в болница в Ню Мексико по време на пътуване от Калифорния до Оклахома с двама свои приятели.

Сестрата на Джанет Ла Тоя Джаксън сподели видео с надпис: „Честит небесен рожден ден на Тито! Винаги ще те обичам!"

Братът на Джексън Джаки Джексън публикува снимка с надпис: „Първият ти небесен рожден ден ни напомня, че макар и да си отиде от този свят, споменът за теб завинаги ще остане в сърцата ни."

Тито има девет внуци от тримата си сина - Тадж, 51 г.; Тарил, 49 г., и Ти Джей, 46 г. - от 16-годишния си брак с Долорес „Ди Ди“ Мартес, който приключи през 1988 г.

Тарил публикува: „Ако можех да се обадя още веднъж, щях да ти кажа колко много те обичам. Колко съм ти благодарен и колко си невероятен.“

Тадж коментира поста на Тарил с емотиконка червено сърце, а Ти Джей коментира официалното видео на Тито в Инстаграм с думите: „Липсваш ми, татко. Обичам те. Благодаря ти за всичко, което направи за нас."

Джанет често споделя постове, посветени на покойния ѝ брат Майкъл Джексън, който почина на 50-годишна възраст през 2009 г. от „остра интоксикация с пропофол и бензодиазепини“.

Миналия месец Джанет влезе в заглавията на вестниците, защото заяви, че кандидатът за президент на Демократическата партия Камала Харис „не е чернокожа“.

„Баща ѝ е бял. Това ми беше казано. Искам да кажа, че не съм гледал новините от няколко дни", заяви петкратната носителка на „Грами“ пред The Guardian.

Добре известно е, че 59-годишната вицепрезидентка е дъщеря на ямайско-американския икономист Доналд Джей Харис, който се разделя с индийската биомедицинска изследователка Шиямала Гопалан, когато тя е само на пет години.

Джанет Джаксън досега е продала над 100 млн. плочи и все още има 5,6 млн. слушатели месечно в Spotify, пише "Вести".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай