Джако бил и майка, и баща за децата си

Жена му Деби Роу нямала отношение към наследниците на поп краля

Джако бил и майка, и баща за децата си | StandartNews.com

Майкъл Джексън имал толкова огромно желание да бъде баща, че поел изцяло грижите за децата си. Съпругата му Деби Роу пък нямала никакво отношение към наследниците на поп краля, съобщава британският вестник "Мирър". Около Принс Джексън, Парис Джексън и Бланкет Джексън били фокусирани всички семейни емоции на Джако, който се жени за Деби Роу през 1996-а, само шест месеца след развода с първата си съпруга Лиса Мари Пресли. Роу е биологична майка на Принс и Парис.

Лиса Мари Пресли обяснява причината за развода си с Джако тъкмо с огромната му мечта за деца. По това време тя е далеч от тази идея и великият музикант не искал да губи времето си с жена, която не желае да бъде майка. Пак дъщерята на Елвис разказва, че Деби Роу е тази, която се свързва с Майкъл Джексън и го убеждава, че е готова да износи и роди децата му, ако двамата се съберат. Скоро след това двамата сключват брак и Деби забременява с Принс, а година по-късно ражда и Парис.

Деби обаче признава в телевизионно интервю през 2003-а, че никога не е искала да бъде майка. "Направих го, за да бъде той баща, а не за да бъда аз майка", казва тя тогава. И добавя: "Майкъл се грижеше изцяло за тях.  Дори не сменях памперси, не ставах посред нощ – въпреки че понякога бях там. Майкъл вършеше всичко". Развеждат се през 1999-а, а Деби се съгласява да даде родителските права на Джако. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай