Двойник на кино легенда стресна Ники Кънчев в Стани богат

Финансистът се обърка на неочаквано място

Двойник на кино легенда стресна Ники Кънчев в Стани богат | StandartNews.com

Началото на сезона в Стани богат докара любопитен играч на стола до Ники Кънчев.

Финансистът Владислав Вачков, впечатли Ники Кънчев с приликата си с Марлон Брандо в „Кръстникът", поне според водещия.

Състезателят демонстрира доста сериозни аналитични способности за финансовите пазари, като нарече криптовалутите „модерна религия" и ги оприличи на дърво без корен, които се крепят на доверието на хората и бе категоричен, че няма гаранция, че един ден няма да изчезнат.

Географските познания на финансиста обаче го предадоха - за 1000 лв той трябваше да отговори от къде извира Струма. Вачков призна, че няма представа и предположи, че реката се влива в Дунав или Черно море. Това ошашави водещия, особено след като участникът призна, че никога не е виждал Струма.

След известни разсъждания той предположи, че ако реката извира от Пирин, тя може да се влива в Бяло море. След жокер 50 на 50, който остави в играта Витоша и Стара планина, все пак участникът улучи верния отговор – Витоша. И едва след като Ники Кънчев го подсети за магистрала „Струма", той се ориентира къде се намира тази река, пише "България днес".

Вачков заключи сумата от 2000 лв и реши да си тръгне с тези пари, след като показа завидни познания за романите на Тери Пратчет и позна, че октаринът е цвят от неговите творби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай