Дръжте се! Ето хонорарите на Рачков и Краси Радков

Сумите на Рачков са най-дебели

Дръжте се! Ето хонорарите на Рачков и Краси Радков | StandartNews.com

Станаха ясни твърде любопитни цифри, свързани с известни наши шоумени. 

Димитър Рачков и Димитър Радков има какво да делят, когато са на сцената, а в случая и двамата водят шоу предавания в конкурентни телевизии, пише "Ретро".

Рачков е в музикалното шоу "Пееш или лъжеш" по Нова тв, а Радков е лицето на "Бягство от победата 2: Съкровището" по bTV. Но по-любопитното в случая обаче, се оказват хонорарите на двамата култови водещи. И не само техните хонорари..!

30 секунди рекламно време в "Пееш или лъжеш" струват 11 060 лева, докато за същото време в "Бягство към победата 2" рекламодателите ще трябва да платят 20 160 лева, което е показателно за очакванията към успеха на двата формата.

Самите водещи също излизат доста солено на продукциите. Според информацията Рачков прибира "скромните" 250 000 лв. за сезон - което е в пъти повече, отколкото взема неговият колега Геро в "Капките" - едва 50 000 лв.

Краси Радков от своя страна също получава малко над 50 000 лв. от шоуто, което води.

През пролетта двамата водещи отново бяха на екран с конкурентни предавания - Рачков водеше "Като две капки вода" по Нова тв, а Радков -"Денсинг старс" по bTV. Сега обаче ситуацията е по-особена, тъй като в новите си предавания те ще бъдат подкрепени от техните партньори.

В "Пееш или лъжеш" като съветник се включи бившата любима на Рачков - Мария Игнатова, което предизвиква допълнителен интерес, особено след като продуцентът Маги Халваджиян направи реклама с двамата, намеквайки за все още неизяснените им отношения.

Любопитен момент е и появата на Иван Христов и Андрей Арнаудов като съветници в шоуто на Рачков, което бележи техния официален преход от bTV към Нова тв. Те бяха свързани с риалитито "Фермата", което след 9 успешни сезона вече не е част от програмата на bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
RobBik
преди 1 час

Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може:--- https://come.ac/manx

Откажи