Драматичен полет на Хари до Лондон. С коя принцеса дели вила?

Принцовете Уилям и Хари остават скарани и пред паметника на майка си

Драматичен полет на Хари до Лондон. С коя принцеса дели вила? | StandartNews.com

36-годишният принц Хари пристигна в Лондон, за да присъства на тържествената церемония по издигането на паметник на принцеса Даяна. Откриването на мемориала е планирано за 1 юли, денят, когато тя щеше да навърши 60 години.

Драматичен полет до Великобритания преживя Хари, съобщи „Мирър”. Принцът излетя от летището в Лос Анджелис. Но в момента, когато Хари вече е бил на летището, неизвестна кола е пробила периметровата ограда и е излязла право в пистите. Всички полети са били отменени за известно време, но самолетът на Хари успял да излети навреме.

В крайна сметка, въпреки много писания в пресата за сдобряването на братята Хари и Уилям и най-вече на снахите Кейт и Меган, Хари качна сам в Лондон. Меган се оправдала с раждането на второто си дете.

Най-вероятно ще има промени и по церемонията по откриването на паметника на Даяна. Братята, принц Хари и принц Уилям, трябваше да изнесат обща реч, но тъй като сега са в обтегнати отношения , се съобщава, че дори ще застанат на церемонията отделно. Паметникът ще бъде инсталиран в двореца Кенсингтън, пише още британската преса.

Според санитарните разпоредби на правителството на Обединеното кралство Хари ще трябва да бъде изолиран за пет дни. След това той ще трябва да премине тест за COVID. След като получи отрицателен резултат от теста, принцът ще може да се измъкне от самоизолацията. Имайки предвид тези правила, Хари пристигна рано. Хари планира да се изолира във Frogmore Cottage , където е живял с Меган и сина им Арчи, преди да замине за САЩ. Сега имението е заето от принцеса Евгения със семейството си.

Между другото, именно Хари предложи Евгения да използва Frogmore Cottage. Това е голяма къща - след реконструкция в нея се появиха 10 спални, така че Хари ще има достатъчно място да се настани в нея със семейството на Евгения. Според санитарните стандарти къщата ще бъде разделена на две части, едната от които ще бъде заета от Хари.

Това няма да е първият път, когато херцогът отсяда с принцеса Евгения: през април Хари беше поставен под карантина в кралската резиденция преди погребението на дядо си принц Филип.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай