Дом според зодията - какъв е вашият?

Звездите влияят върху избора на интериора, разберете как ще се чувствате най-добре

Дом според зодията - какъв е вашият? | StandartNews.com
  • Звездите влияят върху избора на интериора, разберете как ще се чувствате най-добре
  • Звездите влияят върху начина, по който решаваме да подредим дома си. Какво да направите, ако ви предстои местене или ремонт, така че да се чувствате наистина уютно, пише Flashnews.
  • Овен

Обичате големите пространства, не искате да живеете в апартаментче, в което спалнята е толкова малка, че в нея има място само за леглото. Бихте дали повече пари за по-голям дом, но не искате да инвестирате средства за ремонти и обзавеждане. У вас често е пълен хаос. Но винаги спазвате традицията за голям диван в хола, секция, пълна с книги и сувенири.
Съвет: При покупка за дома заложете на нещо нетрадиционно.

  • Телец

Централно място в дома на Телеца заема кухнята. Обикновено там има голяма маса и столове. Представителите на тази зодия обичат да готвят и да посрещат гости. Искате поне една стая в дома ви да е обзаведена луксозно. Ако живеете в къща с градина, със сигурност там ще има мебели от ратан и люлка, на която да четете книга или да дремнете следобед.
Съвет: Сложете в хола масивни мебели, дебел килим и тежки тъмни завеси.

  • Близнаци

За нищо на света не смятате да живеете на стари години в центъра на големия град. Мечтата на Близнаците е да си имат къща на тихо местенце сред природата. Задължително ще имат голяма градина, за която ще полагат грижи всеки ден. От друга страна Близнаците обичат модерните технологии - затова в къщата им ще има поне два компютъра, домашно кино, уредба и т.н.
Съвет: Ако имате възможност, направете втора баня - така ще можете спокойно да си четете или слушате музика, докато сте във ваната.

  • Рак

Раците никак не обичат да се местят или да ремонтират. Можете да прекарате целия си живот на едно място. Даже в кухнята ви няма модерни уреди. Ако все пак някой ви подари, те ще си останат по шкафовете. Когато обзавеждате апартамента си, обикновено избирате практичното и удобното пред красивото и луксозното.
Съвет: Ако все пак се решите на преместване, постарайте се новият ви дом да има изглед към парк или поне хубава тераса.

  • Лъв

Да е много светъл - това искате от апартамента си. Имате нужда от повече слънце, за да се чувствате добре. То ви зарежда с енергия. Мечтаете за лукс и красиво обзавеждане. Имате нужда от простор и практично подреден дом. Идеалното място за вас би било извън града, но близо до него. Спалнята е изключително важна за вас и трябва да е добре обзаведена - да има голям гардероб, скъпо легло, екстравагантни лампи.
Съвет: Когато имате време и пари, направете  голяма камина в хола.

  • Дева

Никога в провинцията - това е вашето мото! Бихте се чувствали най-добре в модерно обзаведен апартамент в центъра на столицата. Обичате отворени пространства и по-малко стени. Когато някой ви дойде на гости, винаги остава изумен от чистотата и реда в дома ви. Обичате големи прозорци, много светлина и бихте искали да имате една стая само за вас.
Съвет: Отделете средства за хубава музикална уредба, на която да слушате любимата си музика.

  • Везни

Обичате реда в дома си. Всичко е красиво, луксозно и чисто. Рядко обаче се водите от това кое е практично и удобно. Дори банята ви да е колкото кутийка, задължително ще сложите и вана вътре. Навсякъде у вас обикновено има цветя.
Съвет: Освежете хола с картини, поставете сувенири от пътуванията си, внесете нещо по-разчупено в интериора.

  • Скорпион

Не понасяте хаоса и винаги следите с повишено внимание дали редът в дома ви е спазен. Ако някой премести нещо дори само с няколко сантиметра, със сигурност ще си навлече вашия гняв. Обикновено избирате бяло или слонова кост като цвят на стените и залагате на традицията. В кухнята обаче винаги имате най-модерните уреди, които са излезли на пазара.
Съвет: Не спирайте да мечтаете за къща сред природата - тя ще ви зареди с енергия.

  • Стрелец

Не можете да си представите дом, в който да няма специална стая само за вас. Независимо какво обичате да правите, имате нужда от тишина и спокойствие. Мечтаете за две къщи - една в града и една на село. Така през седмицата ще сте в центъра на събитията, а през уикенда - сред природата.
Съвет: Купете си по-голямо и удобно легло, за да решите проблемите със съня.

  • Козирог

Живеете в центъра на града, но обичате да прекарвате отпуските си сред природата. Обикновено имате къща в някое затънтено кътче, която отвън изглежда скромно, но отвътре е оборудвана по последната дума на техниката. Освен това е снабдена с най-модерната охранителна система. В дома си залагате на удобството и на премерения лукс. Знаете точно какви мебели и техника да изберете и за какво ще ви служат.
Съвет: Изберете предмети, които да освежат интериора - красива порцеланова ваза, сувенири от любими места и каквото още ви харесва.

  • Водолей

Със сигурност не живеете в обикновен апартамент. Харесвате всичко, което е нетипично и нетрадиционно. Някои Водолеи предпочитат лукс и пищност, други залагат на изчистения елегантен стил, а трети - на лежерната артистична подредба.
Съвет: Обичате да пътувате - носете си по нещо за спомен от всяко ново място, което посетите.

  • Риби

Няма да издържите дълго в малък апартамент. Имате нужда от много пространство, а най-големите стаи в дома ви трябва да са холът и кухнята. Обичате гости, а те се чувстват добре у вас. Обикновено в дома ви са комбинирани всички цветове на дъгата.
Съвет: Когато дойде време да ремонтирате банята, помислете за себе си и сложете вана или душ с масажиращи струи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай