Доган се скри до Елмазеното око

В имението на близкия му приятел Инджов

Доган се скри до Елмазеното око | StandartNews.com

Както в досегашните сараи на Доган изненадите не спират - изкачат тайна след тайна и лимузина след яхта, така и той самият не спира да обикаля страната  - от имение до имение, от дерибей до олигарх.   

Доган напусна Росенец в ранния следобед на 1 септември, на задната седалка в  автомобила на Рамадан Аталай, който го приюти в луксозната си вила в курорта „Пампорово“.

Оказа се обаче, че в пълна секретност той е прекосил Балкана. Настанил се е в ловно стопанство, на 14 километра от Ловеч, гръмна ПИК.

Там, в село Орлене, приятелят му Гриша Ганчев има къща като непристъпна крепост, а в резервата „Бялка“ се отглеждат расови коне.

Тази вечер обаче дойде новината, че миграцията на почетния продължава с пълна сила - вече е в близост до Елмазеното око на Родопите. Така местните наричат язовир „Доспат“ заради блещукащата като елмаз вода.

Настанен е в една от вилите на строителния предприемач Юлиян Инджов, твърди 24rodopi.com, позовавйки се отлично осведомени източници..

Строителната компания „ИСА 2000“ е от кръга на Ахмед Доган, през годините е получавала апетитни обществени поръчки. В йерархията на приближените до Доган Инджов е определян като „особено близък, но с една звездичка по-малко от Румен Гайтански-Вълка“, твръди агенцията.

66-годишният Юлиан Седефов Инджов, който е от смолянското село Могилица, беше един от собствениците на ЦСКА в периода от 2015 година до 11 февруари 202 година. Там си партнираше с Гриша Ганчев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай