Дива река и стопанство в "Игри на волята"

Във втория сезон на шоуто племената ще трябва да живеят на три нови локации

Дива река и стопанство в "Игри на волята" | StandartNews.com

Във втория сезон на „Игри на волята“ племената ще трябва да живеят на три съвсем нови локации. В териториалните битки всяка седмица 24-мата участници ще се борят за мястото си на пребиваване – Резиденцията, Стопанството или Дивата река. Диана Димитрова, която скоро ще влезе отново на снимачната площадка в ролята на д-р Огнянова в „Откраднат живот“, разведе зрителите на „Здравей, България“ из луксозната Резиденция. Тази година най-добрите ще разполагат с плувен басейн, голям двор с хамак, тенис игрище и баскетболен кош. Димитрова показа завидни умения в баскетбола и разказа за най-обичаните от нея места по Черноморието: „Моите любими места са там, където няма много хора, да мога да се отпусна. Зареждам се с много положителна енергия. И точно тази изолация ми дава нови идеи.“ Останалите удобства и привилегии в Резиденцията ще бъдат разкрити през септември.

Рибарската колиба, в която живееха племената в първи сезон на „Игри на волята“, тази година е заменена от стопанство. За него повече разказа Дария Митушева, която също скоро се връща за началото на снимките на десетия сезон на „Откраднат живот“. В Стопанството племето, което заеме второ място в най-важната битка, ще трябва да се погрижи за прехраната си, като отглежда животни – кокошки, прасета и кози. Освен това, участниците ще имат нелеката задача да подържат зеленчуковата и плодовата градини, които също ще им осигуряват провизии. „Ще им бъде трудно, но интересно. Със сигурност това не е животът, с който ние сме свикнали“, сподели младата актриса за Стопанството и се пошегува, че сякаш тренира с животните за следващ сезон на риалити предаването.

Пред най-трудното предизвикателство в „Игри на волята“ ще бъде поставено племето, което загуби териториалната битка на Арената. Този сезон третото племе ще опита да намери храна, да изгради подслон и да оцелее не на безлюден плаж, а на брега на Дивата река. Мястото е изключително красиво и живописно, но със сурови условия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай