Ди Каприо криел от майка си, че пуши

Веднъж дори помолил папарак да не публикува негови снимки с цигара в ръка

Ди Каприо криел от майка си, че пуши | StandartNews.com

Леонардо ди Каприо е свикнал да се крие от папараците, но и не се учудва, когато подробности от личния му живот изтичат в медиите. Има една тайна обаче която той по-старателно се опитал да запази възможно най-дълго и дори се страхувал да не бъде разкрита от майка му - страстта му към цигарите.

Американският фотограф Стив Айхнер ще публикува книга за работата си като папарак през 90-те и една забавна история, която сподели предварително, включва Леонардо ди Каприо, Джони Деп и тайната, която трябвало да бъде опазена от Ирмелин ди Каприо, предаде Би Ти Ви. Айхнер не уточнява за коя година става дума, но през 90-те и Деп и Ди Каприо вече са звезди. Джони е участвал във филма на Тим Бъртън „Едуард ножиците“, а през 1993-а Леонардо се повява във филма „Защо тъгува Гилбърт Грейп“ и получава първата си номинация за „Оскар“. По тази причина, когато фотографът забелязал двамата актьори да си купуват нещо от магазинче за цигари и бонбони, веднага ги снимал.

Стив Айхнер си спомня, че след като направил снимките, си тръгнал по пътя, но няколко секунди по-късно бил настигнат от Лео. Актьорът помолил фотографа да не публикува снимката никъде, като в замяна обещал да ми позволи да го снима отново. Айхнер поискал да научи причината и тогава Ди Каприо признал, че майка му ще бъде много разочарована, ако разбере, че има този вреден навик. Лео поддържа много добри отношения с майка си и на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“ през 2016-а, когато актьорът най-после получи заслужената статуетка, звездата доведе майка си.

Сега тайната е разкрита и Ирмелин най-вероятно знае, че синът ѝ някога е пушил. През 2016-а Деп се пошегува с това, че дори като възрастен мъж, Леонардо продължава да се страхува майка му да не го хване, че пуши. Вече от доста години звездата от „Титаник“ се е откъснал от цигарите. Днес използва само електронни цигари и дори е известно, че през 2012-а е помогнал на лколегата си Робърт Патинсън също да се откаже.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай