Деца помляха кола, играят на Бързи и яростни"

Деца помляха кола, играят на Бързи и яростни" | StandartNews.com

 

Велико Търново. Две 15-годишни момчета отмъкнаха ключовете за колата на бащата на единия и я потрошиха за по-малко от 30 метра. Двамата тинейджъри изпробвали шофьорските си умения като в "Бързи и яростни" по обяд във вторник на пътя между Килифарево и село Плаково с лек автомобил „Нисан". Зад волана седнал А. А., на 15 г. от Килифарево, по пътя той се отклонил вляво по посока на движението и се блъснал последователно в каменен зид и крайпътно дърво.

Непълнолетният и неправоспособен шофьор е настанен за наблюдение в хирургично отделение на великотърновската болница с натъртвания в областта на далака. Возещият се на предна дясна седалка негов 15-годишен спътник е със спукан шиен прешлен и му прави компания в областната болница.

На бащата на „шофьора"- Р.Ю., на 40 години, от Килифарево, е съставен акт за това, че е предоставил автомобила на непълнолетния си неправоспособен син.
"Нито един родител не си признава, че не е пазил достатъчно добре ключовете от колата, а твърдят, че децата са ги открили случайно", казват разследващите полицаи.
Преди ден 13-годишно момиче от В. Търново се блъсна с велосипеда си в лек автомобил, информират още от полицията. На ул. „Толедо" в кв. „Колю Фичето" малолетната К.К. излязла внезапно на платното с колелото си и се ударила в успелия да спре „Опел Корса". Момичето е с охлузни рани по лявото коляно.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай