Сряда,

Дете пи водка, купена с бутилка от минерална вода

От: Администратор -
A
A
A

Погрешно продадена водка за минерална вода едва не изпрати в токсикологията 9-годишно дете. За щастие детето е добре. А ужасената майка, след като разбрала за подмяната, сигнализирала за случая в полицията. По разказ на потърпевшата жена тя купила шишето от магазин на ул. "Тодор Икономов" в Русе. Там майката заедно със своя син отишли завчера около 7,20 часа сутринта. Те купили вода за детето, за да си вземе шишето за училище.

Русенката разбрала, че нещо не е наред със съдържанието на течността по-късно, след като дала бутилката на 9-годишното си момче да пие от нея. Когато грешката лъснала, продавачката в магазина се оправдала, че подмяната е неволна и признала, че вместо вода вътре е имало водка. На кварталния пазар вчера хората коментираха, че наемателите на павилиона работят там повече от 10 г. и досега не са имали нарушения. Бизнесът бил семеен и зад щанда се редували снаха и свекърва.

Продавачката твърдяла, че вечерта преди инцидента в магазина се счупила голяма бутилка с водка и тя преляла остатъка от алкохола в малко шише от минерална вода. На сутринта на работа била майка й, която погрешка продала бутилката на клиентката, без да забележи, че шишето вече е отваряно.

Тагове: Дете Водка

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички