Деси Радева прикова погледите. Кого нарече "Позьор"? (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Президентското семейство с уникални постове във фейсбук

Деси Радева прикова погледите. Кого нарече "Позьор"? (УНИКАЛНИ СНИМКИ) | StandartNews.com

Днес е ден, в който президентското семейство прикова погледите на цяла България. Първо държавният глава възхити всички дами с снимката си, в която гол до кръста показва, че е в перфектна форма. След това първата дама направи пост във фейсбук, който предизвика лавина от коментари.

ВИЖ ОЩЕ: Ето го водолазът Румен Радев! Къде се гмурна

Десислава Радева пусна снимка на гларус върху покрива на къща на фона на морето, придружен от сърце с коментар "Позьор".

Потребител веднага написа: "Това беше добро! Днес сте в серия!", придружено от много усмихнати емотикони.

И други в социалната мрежа заподозряха, че има връзка между този неин пост и публикацията на съпруга й два часа по рано в профила му, където той показа снимка гол до кръста с очертани мускули.

Двамата са в Бургас - нейния роден град, където държавният глава се гмурна край остров "Света Анастасия". Операцията бе заснета от всички телевизии и много други медии, а по-късно самият президент пусна в профила си снимки, сред които и мускулестата.

Два часа по-късно обаче думата "позьор" изчезна", остана само "срам".

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Руси
преди 2 месеца

Румен прави партия и да ги почвамеее....

Откажи
Надка Иванова
преди 2 месеца

Статията е с правописни грешки!

Откажи
Гост
преди 2 месеца

Побесняха някои даже само от факта, че президентът Р. Радев привлече внимание върху себе си. Не могат да преглътнат, че е свестен и печели уважението на болшинството от хората. Коментират завистниците, че бил гол, че показва мускули...Значи Боко може да търчи като изглавен след топката, да се прави, че играе "мачле", да му показват превързаните колене след" операции" на менискуса, да се търкаля гол в чаршафите след като е оправил някого с 200...А друг не може да се покаже пред хората. Мизерници гербаво!

Откажи