Даяна се цани за кума на Данчо

Петър не е мой тип, но си флиртувах, обяви красавицата

Даяна се цани за кума на Данчо | StandartNews.com

Петър не е мой тип. В живота извън Фермата той не е за мен. Всичко беше просто един флирт на двама млади. Това заяви красивата актриса Даяна Ханджиева в интервю за бТВ, коментирайки представянето си играта. В събота Дая се представи феноменално на дуела, но не успя да пребори пчеларката Надя.

ВИЖ ОЩЕ: Феноменална Даяна. Но пчелата я ужили

Това беше флирт на двама млади, каза за Петър Даяна. И си призна, че е търсила закачките с него, за да удари своеобразен шамар на магьосника Данчо, да го отрезви и да го върне при годеницата му. Дая продължава да твърди, че с Данчо са само приятели, нищо че цяла България видя как актрисата провокира чувствата му.

Даяна всички свои приятели ли гледа така с леко насълзени очи на вечеря, попита Сашо Кадиев майката на Дая, която също заяви, че отношенията на Даяна към Данчо били само приятелски.

На въпроса дали използва красотата и очарователността си, за да манипулира мъжете, Даяна отговори: Мога, знам как да го правя, с Данчо не, но с Петър – да.

С Данчо се чували редовно, с Петър не, каза актрисата. И обяви, че е готова да бъде кума на Данчо. Дай, Боже, каза тя. И заяви, че за нея победител трябва да е Йордан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай