Даяна от „Фермата“ страда за Кристиян

Актрисата била соло след раздялата с баскетболиста, избрал САЩ пред любовта им

Даяна от „Фермата“ страда за Кристиян | StandartNews.com

Даяна Ханджиева, която стана популярна с една от главните роли в сериала „Скъпи наследници”, а сега се подвизава във „Фермата“, още страдала за вече бившето си гадже Кристиян. Обещаващият баскетболист живее в САЩ и играе в местен отбор, а разстоянието и различни намерения за бъдещето го разделили с красаваците от шоуто на Иван и Андрей. Самата Даяна споделя, че разлъкаат със спортиста е била повратен момент в живота й.

Даяна беше свързвана с режисьора Ники Илиев и дори набедена като виновница за раздялата му със Саня. Това се случи, докато кинаджията снимаше епизоди от „Скъпи наследници“. След това я заподозряха във флирт с Орлин Павлов. Но тези хипотези не помогнаха на 27-годишната брюнетка да получи предложения за нови роли. Затова тя с радост е влязла във „Фермата“, твърдят от обкръжението й.  Още със старта на риалити формата илюзионистът и общински съветник от Габрово Йордан Белев успя да спечели симпатиите на Ханджиева. Макар че е сгоден, фокусникът често търси вниманието на актрисата, а тя също не е безразлична към жестовете му. Може би се оглежда за нова любов, предполагат другите участници в селския живот.   

„Очаквах, че на тази възраст ще съм постигнала много повече - че ще съм омъжена и ще имам големи успехи в кариерата си. Вместо това имам чувството, че съм стигнала доникъде", оплака се Ханджиева пред колегите си във „Фермата” на рождения си ден.

Ханджиева не е завършила НАТФИЗ – тя е била студентка в „Реклама” на Нов български университет. Известно време е работила по специалността си, но животът в офиса не й харесал.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай