Дакота Джонсън с режисьорски дебют

Актрисата засне музикален клип на „Колдплей“

Дакота Джонсън с режисьорски дебют | StandartNews.com

Дакота Джонсън реализира режисьорския си дебют. Дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън доказа, че я бива не само в голите сцени в „50 нюанса сиво“, а и зад камерата, след като засне музикален клип на „Колдплей“. Както знаем, тя и фронтменът Крис Мартин излизат от 2017-а. Видеото е за песента „Cry Cry Cry“ и е направено в Лондон.

Междувременно стана ясно, че Дакота ще се присъедини към режисьорския дебют на Маги Джилънхол – „The Lost Daughter“. Филмът ще е адаптация на едноименния хитов роман на Елена Феранте. Звездният актьорски състав включва още Оливия Колман, Джеси Бъкли и Питър Сарсгард. Джилънхол също така ще продуцира проекта чрез фирмата си „Pie Films“.

„Когато прочетох книгата на Феранте, веднага си помислих колко по-емоционалнa ще бъде историята, ако се види в киносалон. Сценарият привлече много хора, които са заинтригувани в тези тайни истини, свързани с майчинството, женствеността, сексуалността и страстта. Развълнувана съм да работя с всички тези таланти“, коментира сестрата на Джейк Джилънхол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай