Д-р Чилингирова от „Откраднат живот“ показа гаджето

Любомира Башева се обясни в любов на Стелиан Радев от Народния театър

Д-р Чилингирова от „Откраднат живот“ показа гаджето | StandartNews.com

Любомира Башева, която дебютира в голямото кино в „Лошо момиче“ на Мариян Вълев, но се прочу истински като д-р Чилингирова от „Откраднат живот“, най-после показа гаджето си. Младата актриса завъртя в онлайн пространството снимка, на която страстно целува Стелиан Радев от Народния театър за рождения му ден.  

„Ти не харесваш социалните мрежи, но аз много обичам теб“, написа Башева. Стелиан, който празнува 29, и племенницата на Лили Игнатова са заедно от две години насам, но не си падат по публичността. Радев е възпитаник на Нина Димитрова - той пое ролите на Васил Василев в хитовите постановки на „Кредо“, след като Зуека напусна театъра и втората си жена. В момента Радев репетира в поредния спектакъл на академичната трупа под режисурата на Михаил Петров. Стелиан вече направи страхотен граф Алмавива в "Един безумен ден", където пее и танцува като за световно. 

Напоследък за Радев се заговори и по още един, по-скоро светски повод  – дали ревнува Башева от горещите сцени, които нейната д-р Чилингирова има в „Откраднат живот“ с демоничния Иво Фотев – героя на Васил Бинев, който пък е мъж на Силвия Лулчева.       

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай