Чудо ли е! Сашка Васева се връща на сцената

Певицата вече се чувства по-добре

Чудо ли е! Сашка Васева се връща на сцената | StandartNews.com

Изключителна новина за наша легендарна певица.

Сашка Васева избра с коя музикална компания да рестартира кариерата си. Легендарната певица, която в последните години се бори с коварно заболяване, вече е по-добре и прави своето завръщане в музиката.

Фолк звездата и “Милена рекърдс” възобновяват съвместната си работа, която датира от началото на века. Сътрудничеството между харизматичната певица и музикалната компания си поставя за цел да промени звученето в попфолка, за да се върнат истинските хитове и не на последно място песните да бъдат със социална насоченост, отразяващи действителността, пише Signal.bg.

“Само по този начин ще успеем да запазим българското в себе си и ще стигнем до публиката” – твърди обичаната певица.

Сашка Васева е сред доайените на родния попфолк и сред първите звезди на “Пирин Фолк”. Кариерата й започва през 1994 г. и е свързана именно с този фестивал, на чиято сцена години наред тя е сред най-желаните, аплодирани и награждавани изпълнители. През 1995 г. от този форум тръгва най-големият й хит „Не мога да те забравя, Георги“.

Заради откровеността и отзивчивостта си става любимка на народа. Дупнишката Мадона, както често е наричана, печели симпатиите и на много журналисти, пред които дава стотици интервюта.

През годините Сашка Васева е реализирала 10 албума с богат арсенал от хитове, сред които “Не мога да те забравя, Георги”, “Иване, Иване”, “Левовете в марки”, “Зора е”, “Ч.Р.Д” и много други. Била сред артист-изпълнителите в най-големите музикални компании като БМК, “Ара Аудио-видо”, “Пайнер”, “Милена рекърдс”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай