Човек на Петното: Борисов ни предложи 500 000 лв.

Компромат, опитват се да ме дискредитират, отговори лидерът на ГЕРБ

Човек на Петното: Борисов ни предложи 500 000 лв. | StandartNews.com

София. Бойко Борисов се е срещал с Бисер Миланов-Петното, за да му предложи пари за удар по лидера на "България без цензура" Николай Бареков и по шефа на БСП Сергей Станишев. Това заявява в интервю за в. "Галерия" председателят на движение "Свобода" Йордан Бонев. Той твърди, че преди Коледа е бил потърсен от бившия премиер и поканен заедно с Миланов в Банкя. Там Борисов им предложил 500 000 лева, ако Петното си признае, че е работил през цялото време за Николай Бареков. Според Бонев Борисов обещал още да им помогне за основаването на партия, която да заеме мястото на Волен Сидеров и "Атака" в парламента.

"Борисов опита да е още по-убедителен, като заяви, че имало вариант и за широка управленска коалиция с БСП", казва още Бонев. Това обаче щяло да стане, ако Георги Първанов оглави червената партия. "Със Станишев няма как да стане. С него не се понасяме", отсякъл бившият премиер пред Бонев и Петното. Бонев твърди, че Борисов дал и 12 хил. лв. аванс на Петното. Това според лидера на движение "Свобода" било причината с Миланов да бъдат арестувани.
Снимки от Фейсбук страницата си, които показват, че Бонев пръв няколко пъти е потърсил Борисов, пусна в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ. И обяви: "Те доказват, че този пореден компромат срещу мен е подготвян дълго време". Разобличавам поредния опит за дискредитирането ми, написа Борисов. И допълни, че това е опит за отвличане на общественото внимание.

С пуснатия скрийншот Борисов потвърди срещата, коментира Николай Бареков. "Не бих искал да слизам на нивото на Бойко Борисов, който е известен с това, че всеки ден си сменя позициите както му отърва. Днес той бе хванат на местопрестъплението и стана пределно ясно какви ги е вършил. В резултат обаче, вместо да обсъждаме реалните проблеми на обществото и на хората, отново се занимаваме с криминалните елементи в политиката", каза още лидерът на "България без цензура".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай