Черната Златка с ново амплоа

Къде ще бъде двубоят

Черната Златка с ново амплоа | StandartNews.com

На 10 ноември Златка Димитрова всеизвестна у нас като  Черната Златка обяви, че ще дебютира на боксовия ринг в Унгария на 10 ноември. "Остава още малко до първият ми двубой! Давам максимума от себе си и влагам целият си спортен хъс и злоба.", написа Златка в социалните си мрежи.

Какъв ще бъде дебютният ѝ боксов мач?

Самата Златка уточнява, че няма да се състезава като про боксьор, а ще участва в битка за аматьори. "Да, изморително е! Да, за първи път слагам ръкавици, за първи път ще стъпя на професионален и международен ринг, но не като ПРО състезател, но ще е голяма битка за мен самата!", пише Димитрова.

Всъщност боксовата среща на Златка е част от турнир, финансиран от популярна енергийна напитка. Мачът на Димитрова е от модула с "битки на известните", тъй като тя ще се боксира с популярната гръцка инфлуенсърка Памери Афедаки. Двете ще спорят за титлата при инфлуенсърките и споделят редовно клипчета от тренировъчния си процес. Ако сравним подготовката и физическите данни на двете, българката би трябвало лесно да сломи съперничката си, тъй като от години тренира усилено и се храни доста чисто.

Златка Димитрова ще бъде единственият представител на България в турнира.

"Тренировките са източителни (6 дни в седмицата, по две на ден) и двамата ми треньори са взискателни и изискващи от мен. Не ме щадят! Каквото и да се случи на този турнир…важното е, че вярвам в себе си и се чувствам силна!", написа Златка, а под публикацията ѝ заваляха пожелания за успех и победа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай