Чарлз тъгува за внучетата

Искам просто да ги прегърна, жалва се принцът

Чарлз тъгува за внучетата | StandartNews.com

Принц Чарлз не е виждал на живо семейството си от месеци и сега признава, че внуците му вече много му липсват. Бъдещият крал се включи от дома си Бъркхол, където е изолиран от няколко седмици със съпругата си Камила, херцогинята на Корнуол, и сподели за трудностите, породени от пандемията.

„Ситуацията е много тъжна и напълно разбирам защо толкова много хора за разстроени. Всички поддържат връзка с близките си по телефона и онлайн, но не е същото. Не съм се виждал очи в очи с баща ми и внуците ми от месеци. Искам просто да ги прегърна“, коментира принцът пред SkyNews.

Чарлз изрази надеждата си скоро всички семейства отново да могат да се съберат. Той признава, че прави всичко възможно да помогне това да се случи по-бързо, но по начин, който няма да застраши живота им.

„Последните два месеца бяха наистина тежки. Знам, че много хора загубиха близки и приятели и дори нямаха възможността да се сбогуват с тях. Аз имах невероятния късмет да преживея заразата изключително леко, но съчувствам на всички, които са боледували. За това и няма да се откажа, докато не намеря начин да се измъкнем от тази ситуация“, допълни принцът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай