Чарлз: Лъжа е, че Уилям и Хари се карат

Бъдещият крал нарича „пълна глупост“ слуховете за студена война между синовете му

Чарлз: Лъжа е, че Уилям и Хари се карат | StandartNews.com

Членовете на кралското семейство в Англия изключително рядко коментират каквото и да било от частния си живот, но от Daily Mirror твърдят, че могат да цитират думи на принц Чарлз, базирайки се на сигурен вътрешен източник. Според него бъдещият собственик на короната е казал, че слуховете за студената война между синовете му е „пълна глупост“ и „лъжа“. Чарлз бил категоричен, че в отношенията между принцовете няма конфликт. Както се знае, една от най-тиражираните версии за отчуждаването между Уилям и Хари, е построена върху вероятните думи на по-големия: „Не бързай да се  жениш, опознай по-добре момичето, то няма да избяга“. 

В Лондон на пълни обороти продължава обсъждането на така наречената официална биография на Хари и Меган „В търсене на свободата“, която се превърна в бестселър, още преди да излезе на хартия. Оказва се, че идеята за написването й е на дамата в дуета автори - кралската журналистка от АБС Каролин Дюран. Тя първа предлага на Омид Скоби – репортера, който постоянно се вре около Хари и Меган и дори е поканен на годежа им, да се заемат със сагата. Началната идея била сълзливата любовна история между принца и плебейката да се появи през 2019-а – след раждането на Арчи. Но когато Омид и Каролин надушили, че Хари и Меган се канят да произведат грандиозен скандал заради противоречия с династията и да напуснат двора с гръм и трясък, пренаписали книгата, ползвайки коридорна информация на повече от 100 души, пожелали анонимност.  Все още обаче официално не се знае дали Нейно величество е чела „В търсене на свободата“. Затова пък се смята, че 31 000 британци са купили изданието с твърди корици в първия ден по книжарниците и сергиите. 

Междувременно се разчу, че Хари и Меган водят тайни преговори с някои от най-големите шефове в Холивуд – херцозите искали да пуснат свой проект по платформите, коментират от Variety. Съпрузите вече няколко пъти се срещали с „главната“ на NBC Universal Content Studios Бони Хамър, която се познава с Маркъл още от времето, когато жената на Хари участваше в сериала „Костюмари“. Според Омид Скоби обаче двамата само чакали да паднат ограниченията за пътуване между САЩ и Англия, за да отлетят с Арчи за Лондон. „Тяхната база е в Америка, но това не означава, че няма да се прибират в Лондон – както за семейни, така и за делови визити“, твърди репортерът и съавтор на „В търсене на свободата“.       

За разлика от него, Пирс Морган, който води „Добро утро, Британия“, списва колонки в списания и вестници и нарича Хари и Меган „криволичещата двойка“, хич не е благоразположен. Журналистът изригна срещу Маркъл. Причината – бившата актриса се появи на политическа предизборна конференция, организирана от Мишел Обама. „Кралицата трябва да лиши Хари и Меган от титлите им на херцози. Тези двамата не могат да бърборят каквото им падне на политически теми“, твърди Морган.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай