Бременна ли е Гюлджан на Фики

Упорито си говори, че семейство Стораро е в очакване на ново бебе

Бременна ли е Гюлджан на Фики | StandartNews.com

Фики на всяка цена се старае да запази бременността на жена си Гюлджан в тайна и дори публично отрече да чака втори наследник. Ще се окаже обаче, че семейство Стораро все пак е в очакване на ново бебе.

Слуховете бяха провокирани от снимки, публикувани от половинката на Фики, на които тя е видимо наедряла и застава пред камерата така, сякаш за да скрие корема си. Кадрите бяха изтрити от Инстаграм в момента, в който започна да се говори за евентуална бременност, което също подсили съмненията, пише lifeonline.bg.

Преди два месеца поп фолк изпълнителят уверено излезе и отрече бременността на любимата, но приближени до семейството се кълнат, че тя чака рожба. Даже се очаква да роди през лятото, вероятно в края на юни. Предполага се, че Фики и семейството му крият новината от медиите от суеверие, но фамилията е в истинска еуфория. Най-щастлив е дядо Тони, който за първи път ще си има внучка, защото предстои да се роди първото момиче в семейството от много години насам. Твърди се още, че Гюлджан е заченала през октомври, а малката принцеса на клана Стораро трябва да се появи на бял свят до 60-70 дни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай