Брад Пит: Сам пиша речите си

Имам много забавни приятели, с които си разменяме шеги, споделя актьорът

Брад Пит: Сам пиша речите си | StandartNews.com

Брат Пит заяви, че сам пише речите си. Бившият на Анджелина Джоли най-сетне спечели „Оскар“ за играта си – за най-добра поддържаща роля, благодарение на превъплъщението си в Клиф Бут в „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино. Напоследък Пит впечатлява с особено остроумните си речи и непосредствено преди 92-то издание на церемонията от „Vulture“ предадоха, че може би те не са негово дело и актьорът е наел професионалисти, които да му пишат шегите. На червения килим Брад бе интервюиран от „Variety“ и попитан кой му помага с подготовката за монолозите си.

„Сам пиша речите си, но имам много забавни приятели, които ми дават акъл – комиците Джим Джефрис и Боб Ошак, както и Дейвид Финчър. С моя човек Финчър всяка седмица си разменяме шеги“, разквазва Пит.

Актьорът обаче признава, че не е голям фен на ораторството.

„Знам, че звучи странно, предвид професията ми, но това съвсем не е любимото ми нещо – не съм особено добър в изнасянето на речи и винаги се притеснявам. Реших, че щом ще ми се налага да го правя, поне да се позабавлявам“, допълва Пит.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай