Брад Пит призна за първата целувка

Бях в четвърти клас, спомня си актьорът

Брад Пит призна за първата целувка | StandartNews.com

Брад Пит разкри кога се е целувал за първи път. Дебютната милувка на бъдещия секс символ била едва в четвърти клас, разказа актьорът пред „W Magazine“.

„Тя се казваше Лана и се случи в гаража й. Живееше през една улица от нас. След като се целунахме,  тичах до нас в транс. Бях изключително развълнуван, но нервите ми се изпилиха. Докато стигнах вкъщи, новината вече се беше поразчула“, споделя Пит.

В интервюто си за списанието Брад разказа и за първото си преживяване, свързано с „Имало едно време в Холивуд“: „Тарантино ме привика у тях и ми представи сценария. Излязохме в задния двор на къщата му, той ми подаде листа и ги прочетох. След няколко седмици той отново ме викна и същите бумаги вече бяха покрити в кафе и кетчуп – много хора ги бяха прелиствали. Той търсеше перфектния дует“, разказва Пит, който прави наистина перфектен дует с Леонардо ди Каприо в деветия филм на Тарантино.

Бившият на Джоли призна още, че не винаги е искал да бъде актьор: „Като малък мечтаех да съм каскадьор или спортист – изглеждаше готино и това ми стигаше, за да ме впечатли.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай