Бойко Борисов откри Клуб на моряка облечен с моряшка тениска

Бойко Борисов откри Клуб на моряка облечен с моряшка тениска | StandartNews.com

С емблематичната песен „Бургаски вечери" беше открит Клуб на моряка в Бургас. Премиерът Бойко Борисов с охота облече моряшка тениска по време на церемонията, на която присъстваха и кметът Димитър Николов, министрите на околната среда и водите Ивелина Василева и на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, както и депутатите от ГЕРБ Иван Вълков, Семир Абу Мелих, Димитър Бойчев и зам. кметът Красимир Стойчев, съобщава „Флагман".

Клубът се намира срещу Автогара Юг, до хотел „Бриз" и беше чакан от години от бургаските моряци, които са една от най-големите общности в града. Той е изграден върху общински имот, а сумата, която бе дарена от премиера Борисов за ремонта на помещението е 10 000 лева.

Мястото за сбирки на морските вълци стана реалност, след като преди време премиерът бе помолен от бившия боцман Димитър Вандаров да окаже съдействие. Бойко Борисов обеща, че лично ще отделя средства от заплатата си, а ако събраните пари не достигнат, той ще им даде от тези, които получава вместо подаръци за рождените си дни от депутатите на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай