Боряна Калейн пред съдбовен избор. Разплака Алекс Сърчаджиева

Олимпийската ни гордост направи емоционална изповед

Боряна Калейн пред съдбовен избор. Разплака Алекс Сърчаджиева | StandartNews.com

Олимпийската ни гордост Боряна Калейн е пред съдбовен избор. Това разкри сама тя в предаването "Животът по действителен случай". Калейн бе гост на водещата Алек Сърчаджиева. Грацията ни сподели, че е почивала само една седмица след олимпиадата в Париж, където спечели сребърния медал. Сега отново тренира, защото й има състезания от държавния спортен календар. Но й предстои да вземе най-важното решение в живота си – продължава ли с художествената гимнастика.

Ще премисля дали имам още цели, които са постигна. Ако имам – ще остана, каза Боряна, изумявайки Александра. Грацията ни сподели, че иска да бъде треньор на деца. Но още не е решила дали ще се заеме с подготовката на бъдещи световни шампионки.

Гимнастичката просълзи Алекс като разкри много емоционални моменти от кариерата си.

Калейн сподели как преди Олимпиадата в Токио е загубила вяра в себе си и дълго време е изпитвала съмнения в способностите си.

"Аз имах малко трудности преди олимпиадата в Токио. Бях загубила вяра в себе си и мислех, че каквото и да направя, ще се проваля. Чувствах, че не мога да постигна нещо значимо", разказа Боряна. Въпреки тези трудности, тя успяла да намери нова сила и мотивация, благодарение на подкрепата на хората около нея, и завоювала сребърния медал на Олимпиадата в Париж.

На въпроса на Алекс Сърчаджиева какво си е помислила веднага след последното си съчетание, което й донесе медала, Боряна сподели: "В първите секунди си казах: 'Ти успя.' Просто стоях няколко секунди на терена и не можах да повярвам, че всичко това се случи. Изиграх съчетанията без грешка и беше невероятно."

Най-емоционалният момент за Боряна настъпил, когато слязла от подиума и видяла своята треньорка Марияна Памукова. "Като слязох по стълбичките, тя ме чакаше там долу и ми каза, че ме обича и се гордее с мен", разказа гимнастичката.

Това трогателно разкритие доведе до сълзи и Алекс Сърчаджиева, която бе видимо развълнувана от думите на Калейн.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай