Борисов пусна залозите в реално време

Борисов пусна залозите в реално време | StandartNews.com

София. Премиерът даде старт на нова система за приемане и обработка на залози в реално време за хазартните игри, организирани от Българския спортен тотализатор.

С новата система за участие в игрите се въвеждат еднопластови фишове, след чиято обработка ще бъдат издавани квитанции, потвърждаващи направените залози, срещу които ще бъдат изплащани печалбите.

Два компютърни центъра ще обслужват новите възможности за залагания, в тях са инсталирани над хиляда терминални устройства.

Новата методика ще предостави на потребителите удължено време за приемане на залози за участие в игрите, преди провеждането на съответния тираж; всички места за приемане на залози ще могат да приключват даден тираж по едно и също време, а изплащането на печалби до 200 лева, ще може да започва във всеки един тото-пункт един час след проведено теглене на тиража.

При откриването на нововъведението присъстват и министрите на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, най-добрият български състезател по спортна гимнастика Йордан Йовчев, шефът на Българския Олимпийски комитет Стефка Костадинова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай