Борисов стои далеч от внуците

Премиерът спазва стриктно правилата на карантината

Борисов стои далеч от внуците | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов спазва повече от стриктно всички правила на карантината и откакто тече извънредното положение в страната, не е виждал любимите си внуци. Тъй като ежедневно министър-председателят се среща с десетки хора, той предпочита да съхрани здравето на семейството си, макар да тъгувал по двете си внучета, пише ПИК.

Бойко-младши и по-малкото му братче Иван също не спирали да питат за дядо си, но майка им Венета ги уверявала, че той много ги обича и съвсем скоро щели да могат да го видят и да играят заедно. Малчуганите се радвали, когато го гледали по телевизията, и нямали търпение отново да го гушнат. Неведнъж премиерът е показвал семейната идилия, в която се потапя, когато му остава време за почивка у дома, а сред любимите му занимания с внуците са да слушат музика, да играят карти и да ритат топка, когато времето е хубаво.

През този януари първородният внук на премиера, който носи неговото име, навърши 4 годинки. На 13 юли братчето му Иван пък ще празнува своя втори рожден ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай