Бомбастична новина за Радина! Решението за новия й мъж

Какво следва за двойката

Бомбастична новина за Радина! Решението за новия й мъж | StandartNews.com

Бомбастична новина за Радина Кърджилова след раздялата й с Деян Донков.

Кърджилова мисли да ражда от новия си любим. 38-годишната актриса бързала да дари с наследник младия чаровник Пламен Димов, за когото се говори, че не бил никак верен в чувствата. Тя го ревнувала почти до припадък, но се надявала, че може да го върже за себе си с бебе.

Любовта на Радина с Пламен е почти толкова бурна, колкото беше и с Деян Донков в началото, твърди „Уикенд”. Пламен бил един от най-изявените донжуани сред младите актьори у нас. С майката на своя 3-годишен син е живял много кратко. След раздялата си с нея се бил отдал на многобройни афери, сменяйки момичета през няколко месеца. 

Това много притеснявало Радина, която, макар да изглежда чудесно, се потискала, че е с 5 години по-голяма от мъжа си. На фона на Донков тя винаги е изглеждала млада и крехка и за първи път в живота си била започнала да се тревожи от възрастта си. Разликата в годините я карала да се чувства несигурна, постоянно да следи по-младия Пламен, да се съмнява в чувствата му, да се дразни от всички жени, с които се засича той, включително по работа, и да му държи сметка за всичко, което прави.

Радина била решила да го задържи, като му роди дете, твърдят хора от обкръжението на двойката. Още когато през 2021-а роди втория си син, тя призна, че се надява поне на още едно бебе в семейството. По онова време смяташе бащата да е Деян, от когото са и двамата й синове. Сега на дневен ред е Пламен.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай