Бомба! Истината за смъртта на Елизабет

Голямо разкритие от бивш премиер на Великобритания

Бомба! Истината за смъртта на Елизабет | StandartNews.com

Бившият премиер Борис Джонсън разкри голяма тайна за покойната Елизабет II. Кралицата не е починала от старост, а от тежка болест.

В предстоящите си мемоари „Unleashed“, Джонсън си припомня последната си среща с Нейно величество, заявявайки, че е бил наясно със състоянието й повече от година. „От година или повече знаех, че тя има форма на рак на костите и нейните лекари се притесняваха, че по всяко време тя може рязко да се влоши. Изглеждаше бледа и по-прегърбена и имаше тъмни синини по ръцете и китките си, вероятно от капки или инжекции”, пише той, предава "Телеграф".

Въпреки тежката болест обаче бившият премиер си спомня колко остър е останал умът на Елизабет II до последно. Покойната кралица почина на 96-годишна възраст на 8 септември 2022 г. в 15.10 ч.  Кралското семейство никога не е потвърждавало диагноза, за която и преди се е спекулирало, а официалната причина за смъртта й е старост.

Ракът на костите се счита за рядка форма на заболяването, което представлява по-малко от 1% от всички ракови заболявания, диагностицирани всяка година, само с около 600 случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай