Боб Дилън: Безкрайно отвратен съм

Култовият музикант даде първото си интервю от 4 години насам

Боб Дилън: Безкрайно отвратен съм | StandartNews.com

Боб Дилън даде първото си интервю от 4 години насам и обсъди смъртта на Джордж Флойд и пандемията. Култовият музикант сподели пред The New York Times и кои песни на The Rolling Stones му се иска да са негови.

„Безкрайно бях отвратен, докато гледах как измъчват Джордж до смърт. Изключително грозна гледка. Да се надяваме, че семейството на Флойд, както и цялата нация, ще получи бързо възмездие“, коментира Дилън.

Музикантът не гледа на пандемията като на наказание, а по-скоро като на предшественик на нещо по-лошо: „Мисля, че това е предупреждение за нещо още по-страшно, задаващо се на хоризонта. Можем да гледаме на вируса по различни начини, но по-скоро трябва да го оставим да отмине“.

Боб признава, че е голям фен на The Rolling Stones. Винаги му се е искало той да е автор на хитове като „Wild Horses“, „Angie“ и „Ventilator Blues“.

Дилън разкрива още, че по време на пандемията е успял да се посвети на хобито си – рисуването. Музикантът е и аматьор художник и през изолацията дори е рисувал повече, отколкото е свирил на китара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай