Бившият наемник от "Фермата": Надявам се да бъда опростен

Мариян Щерянов се разплака, когато прекрачи прага на храма „Свети Архангел Михаил“

Бившият наемник от "Фермата": Надявам се да бъда опростен | StandartNews.com

"Щом влязох, видях пред мен Богородица. Нищо друго, само нея! Благодарих! Надявам се да бъда опростен, а самият аз да мога да простя на себе си, за да се измия чернилката, която съм натрупал в миналото." 

Това заяви 30-годишният Мариян Щерянов, който се бори с тъмното си минало в ъндърграунда. Мускулестият претендент за стоте бона ревна като дете, след като прекрачи прага на храма „Свети Архангел Михаил“ в село Шума, който участниците в предаването трябва да възродят като изградят стопанство за монасите.

Припомняме, че съдбата на Мариян е белязана от раждането му. Баща му е един от лошите герои в мутренското минало на България. Опитвал се е да купи сина си с коли и пари. За да нарани майка му, до 18-годишна възраст Мариян бил записан с името Мериян. „С момичешко име. Всички ме подиграваха и ме наричаха Лейди Мериян“, спомня си с горчивина Щерянов.

Мариян е възпитаник на спортното училище на ЦСКА, но тръгва по лош път. Става част от бандата за кражби на Джиджи. Бил е наемник в Ирак. Стъпвал е накриво много пъти, но една постъпка не може да си прости - взел е пари, за да удари майка и дъщеря. Днес е собственик на стопанство за земеделски култури, дадено му от хората, на които е бил лична охрана. Влиза във „Фермата“, за да търси опрощение за греховете си. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай