Бившата на Чанинг Тейтъм роди

Джена Дюън посрещна първото си дете от Стив Кази

Бившата на Чанинг Тейтъм роди | StandartNews.com

Актрисата Джена Дюън – бившата съпруга на Чанинг Тейтъм, е родила първото си дете от своя годеник Стив Кази. Новороденото момченце – Калум Майкъл Ребъл Кази – се е появило на бял свят на 6 март. Дюън лично съобщи щастливата новина, като качи сладка снимка в Инстаграм. Кази също сподели кадър на отрочето си в социалната мрежа.

Това е второ дете за актрисата. С бившия си съпруг Тейтъм тя споделя попечителството за 6-годишната Евърли. Актьорите бяха заедно от 2006-а. Те се разделиха през 2018-а след почти девет години брак. Официално се разведоха в края на 2019-а.  

Дюън разкри през септември, че е бременна. Тогава тя категорично заяви: „Майчинството със сигурност е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало. Стив, ти си подарък, пратен от небесата и нямам търпение да увеличим нашето семейство.“ Кази не можа да скрие вълнението си от добрата новина: „Дори не мога да обясня чувствата, които изпитвам, откакто разбрахме, че Джена е бременна. Цял живот чакам този момент и няма по-подходящ човек, с когото да създам семейство.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай