Бивша на Миро се крие в "Маскираният певец"

Феновете са убедени, че Галя от "Каризма" е Госпожицата

Бивша на Миро се крие в "Маскираният певец" | StandartNews.com

Нова теория се заформи в социалните мрежи относно участниците в новия сезон на "Маскираният певец". Феновете са убедени, че Галя от "Каризма" се крие под маската на Госпожицата, която в първия епизод изпълни Midnight Sky на Майли Сайръс.

Спекулациите на зрителите бяха провокирани от уликите, свързани с образа - като извадена от комикс, смята се за спокойна и уравновесена, но не се знае в кой момент ще избухне. Освен всичко друго, Госпожицата се вдъхновява от откриването на далечни светове - както се знае, Галя живя дълги години в Англия. 

Сред другите предположения са Дара Екимова, дъщерята на Дими от Сленг, която феновете смятат, че е Порцелана, за който се казва: "крехък, чуплив и много талантлив". Според уликите родителите, големите порцелани, често го оставяли сам, защото работели за усмивките на други хора. За образа на Гъбарко най-често се спряга името на Мая Бежанска. 

"Пешка, която излиза от играта, за да се завърне като цар" - тази улика пък наведе панелистите на мисълта, че Камъкът е Руши Видинлиев. Талантливият певец се завърна с гръм и трясък на родната сцена, като направи няколко изключително успешни концерта. Камъкът се представи и с песен на италиански, а Алекс Раева е категорична, че под маската е Руши.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай