Биляна Йотовска влезе в къщата на Фреди

Фитнес красавицата заведе мъжа си и дъщеря им в Занзибар

Биляна Йотовска влезе в къщата на Фреди | StandartNews.com

Биляна Йотовска се спаси от българския студ заедно със семейството си в слънчевия Занзибар. Красавицата не спира да радва онлайн последователите си със секси кадри от плажа. Тя редовно ги информира за всичките си приключения. “Посетихме Каменния град, известен с англииското си име Stone town. Намира се в старата част на остров Занзибар, Танзания. Тук е и родната къща на Фреди Меркюри. От 2000-та година градът е в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО!”, написа брюнетката.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Biliana Yotovska ®️ (@bilianayotovska_new)

По време на екзотичната почивка мъжът Йотовска - културистът Митко Димитров, отбеляза 47-ия си рожден ден. През 2020-та двамата отпразнуваха 17 години заедно, а дъщеричката им Никол стана на 10.

Въпреки че са една от най-стабилните именити двойки у нас, искрите между тях не прехвърчат от първата из среща. Биляна е споделяла, че двамата се запознават още през 2001-а, но минават още две години, преди да започнат да се срещат романтично. Красавицата признава, че първите ѝ спомени от Димитров са от първото издание на конкурса за красота "Супермодел на България", в което тя е участничка, а той е охрана. Останала възхитена от външния му вид, тъй като визията му напълно отговаряла на нейните критерии за привлекателен мъж. После се оказва, че двамата често посещават един и същ фитнес. Случайните срещи там довели до това, че Димитров започнал да помага на Биляна с упражненията в тренировката.

Биляна и Митко Димитров са запалени пътешественици. Всяка ваканция те са някъде по света, като в същия дух възпитават и Никол, обиколила вече сума ти страни из Европа. Момиченцето е голям почитател на островите - близки и далечни. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай