Били Айлиш: Мислех самоубийството за изход

Лоши момчета разбиха сърцето ми, споделя прочутата певица

Били Айлиш: Мислех самоубийството за изход | StandartNews.com

Били Айлиш призна пред британското издание на GQ, че дълго се чувствала непризната и недооценена и затова решила, че самоубийството е най-добрият изход за душевните й страдания.

„Коментарите в социалните мрежи бяха против мен – и се озовах на ръба на нервен срив. Днес ми се струва невъзможно, че преди няколко години едва не посегнах на себе си заради Туитър. Но как да игнорираш и забравиш подобно отношение? Не мога да спечеля тази битка. Исках да заключа коментарите в Инстаграм, но нямаше да е коректно. Сложно е да се дистанцираш от ненавистта“, споделя още Били Айлиш.

Момичето, което с наградите си разби всички рекорди, преживява най-голямата криза през 2018-а в Берлин. За щастие, семейството е плътно до Били и не позволява да се стигне до крайни ситуации.

„Мама ме върна към реалността. Когато с брат ми излизаха от хотела, винаги изпращаше мениджъра да ме наглежда.  Брайън, с когото се познаваме от 14 години, буквално седеше пред вратата ми“, връща лентата Били.

Днес нейните странни дрехи, зелени и дълги нокти и цветни кичури продължават да будят недоумение. Но тя е категорична: „Вече мога да правя каквото искам със себе си. Доскоро не се разбирах напълно, а гаджетата ми се държаха с мен като с нежелана компания. Може би затова веднъж се пробвах с разголена дреха и веднага попаднах на прицел. Няколко пъти сърцето ми беше разбивано от лоши момчета, които се възползваха от доброто ми сърце. Понякога имах много приятели, друг път – нито един“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай