Бил Мъри: „Ловци на духове: Наследство“ е супер

Екипът посвещава филма на починалия Харолд Реймис

Бил Мъри: „Ловци на духове: Наследство“ е супер | StandartNews.com

След продължителни спекулации стана ясно, че Бил Мъри наистина ще се завърне в култовата си роля на д-р Питър Венкман в дългоочакваното продължение „Ловци на духове: Наследство“.

Интервю на „Vanity Fair“ от снимачната площадка потвърди участието на актьора в следващата лента от поредицата, която този път е режисирана от Джейсън Райтман - син на Айвън Райтман, който подписа оригиналните два филма.

„Филмът ще се получи супер. Сценарият е много добър и емоционален. Фокусът е семейството – ние загубихме член на нашето и сега ще го почетем“, сподели Мъри, коментирайки смъртта на Харолд Реймис.

В „Ловци на духове: Наследство“ ще се завърнат още Дан Акройд, Ърни Хъдсън и Сигорни Уийвър. Участват и Пол Ръд, Кери Кун, Макена Грейс и звездата от „Stranger Things“ Фин Улфхард.

Подробности около сюжета все още се пазят в тайна. Действието ще се развива 30 години след края на оригиналния филм. Самотна майка (Кери Кун) се мести в малко градче с двете си деца (Улфхард и Грейс), къде заживяват във ферма, оставена от покойния й баща.

„Ловци на духове: Наследство“ тръгва по кината на 10 юли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай