БГ звезди избраха Черно море

Ако някой прескочи до Гърция, не вдига излишен шум

БГ звезди избраха Черно море | StandartNews.com

Знаменитости от всички жанрове разпускат на родното Черно море, възпято от класици и младоци. Ако някой прескочи до Гърция, го прави дискретно и без излишен шум. Край брега не липсват нито събития, нито сензации.

„Пейзажът без вода е незавършен, а ние обичаме завършените гледки",казват Дони и Нети. Добрин Векилов и Антоанета Добрева са сред най-заклетите почитатели на родното Черно море, въпреки че Човекът оркестър е плувал кажи-речи из целия световен океан. „Степента на соленост е отлична, няма опасни животни“, коментира Дони. „Морето ни е красиво, ако се грижим за него. Трябва да осъзнаем, че ние сме част от него, а не то е част от нас - както и цялата природа“, категорична е Нети. Всъщност Южното Черноморие е техният втори дом. Съпрузите са заедно почти от две десетилетия, а първия път като двойка избират Черноморец. Оттогава всеки следващ горещ сезон ваканциите им стават все по-продължителни. Всяко лято паркират във Варвара и оттам пътуват за участия из родината. Компанията им е многолюдна, но главната роля е запазена за дъщеря им Лилия. Варвара е доста кармично място за Нети – там тя с години общува с биологичния си баща, актьора от Плевен Петьо Кръстев, без да подозира за кръвната им връзка, а на 23 август в селската черква ще омъжи сестра си Александра Кръстева от Би Ти Ви, също открита в зряла възраст.

Още една фамилия се радва на слънце и спокойствие на Юг. Захари Бахаров, жена му Диана Алексиева и двете им деца отдъхват в Лозенец, когато актьорът и журналистката не пътуват с лирическия спектакъл „Поетите“. Но докато вървеше фестивалът на Димитър Тодоранов в Лозенец и Царево, Бахаров не се появи нито веднъж на спектаклите. Неофициално се говореше, че Захари предпочита да се пази от излишни контакти с фенове, които обикновено напират за автографи и селфита. Още една загадка беше обсъждана из Лозенец миналия уикенд. Александър Кадиев, който участваше в няколко постановки от афиша на „Арт поток“, беше съвсем соло – без майка си Катерина Евро, без жена си Таня, без дъщеря си Катето, без брюнетката, спрягана за временно сексуално увлечение на тв водещия. Затова пък с родителката си беше Николаос Цитиридис, който представи авторското си томче „За вафлите и хората“. Обаче гаджето му Ева се скри от камерите. Светлооката брюнетка, която работи в рекламни агенция, направи всичко възможно, за да остане в страни от обектива на папараците – за разлика от повечето известни, които доброволно и през ден тиражират снимки, за да информират целокупния български народ за битието си.

Александра Сърчаджиева се нареди сред особено активните, след като стана ясно, че няма да води „Игри на волята“ 2. Сашка обаче е усмихната и доволна, защото влезе във филм – но не в „Дяволското гърло 2“. В момента в Нова телевизия снимат само един сериал – и това е „Откраднат живот“. Докато им дойде редът да влязат в сезон 10, Владимир Пенев и Мартина Вачкова делят свободните дни между Черноморието - като неотдавна се разходиха с лодки до устието на Ропотамо и остров Света Анастасия - и вилата на актрисата в Бойковец. Още някои от най-големите бачкатори между звездите не спират да движат бизнеса си, въпреки качването на температурите във въздуха и в гилдията, която общо взето изнемогва заради пропаднали и отложени проекти. Докато беше в Бургас, Яна Маринова обсъди с местните общинари възможността да снима филм в града им. Това най-вероятно ще се случи, след като вярната й партньорка пред камерите и извън тях Луиза Григорова ощастливи мъжа си Мартин Макариев с първото им отроче, което трябва да се появи през есента. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай