Безкомпромисната Тери Хачър

Тери Хачър, наричана още грабливата птица е актриса, която е известна с това, че успява да си договори най-високите хонорари за участията си във филми и сериали

Безкомпромисната Тери Хачър | StandartNews.com

Тери Хачър, наричана още грабливата птица е актриса, която е известна с това, че успява да си договори най-високите хонорари за участията си във филми и сериали.

Както я познаваме в ролята си на разсеяната Сюзън Мейър от поредицата “Отчаяни съпруги”, няма нищо общо в съвременния свят. Пиперливата актриса е поискала да и се вдигне хонорара в противен случай щяла да прекрати своето участие в сериала. 

Дори и лошият характер на Тери не и попречва да завладее екраните още преди сериала. Тя играе журналистката Луис Лейн в телевизионната поредица "Луис и Кларк: Новите приключения на Супермен", а нейна снимка само по наметалото му е била най-сваляната фотография от Интернет през 90-те години на миналия век.

Прекрасното и превъплъщение на Сюзън Майер в "Отчаяни съпруги" и печели "Златен глобус". След слизането на сериала от екран става пекар и започва да се занимава активно с готвене.





 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай