Бащата, вилнял в училище: Бутнах детето, за да спре да псува

Бащата, вилнял в училище: Бутнах детето, за да спре да псува | StandartNews.com

Бутнах детето, за да спре да псува. Това заяви 40-годишният Илиян Лепоев, който се саморазправи с ученици от 11-и клас в столично 17-0 СОУ. И уточни, че не е бил момичето.

"От близо две години имам проблеми с ученици от по-горен клас и по-скоро с едно определено момче от 11-и клас. Постоянно ме заплашваше по коридорите. Казаха ми, че ще си навлека бели и че ще ме пребият от бой, ако не се променя. Прибрах се от училище разстроен, казах на баща ми какво се е случило и той се разгневи доста", разказа синът му Коста.

Бащата разказа, че отишъл до училището, за да отпише сина си и искал да говори с учениците, които са го тормозели. „Отидох до училището със съпругата ми и с една моя позната, отидохме в часа по биология. Исках да викна въпросното момче и момиче да слезем при директорката и да уточним нещата", обясни Илиян.

Родителите на едно от момичетата от 11-и клас също идват в училището, за да защитят детето си. "Бащата на момичето тръгна с юмрук към мен и ме удари. Аз тръгнах към него да се защитя, но той ме сграбчи и в това време двама възрастни ни разтърваха", обясни 40-годишният мъж.

Вижте повече от репортажа на Нова тв:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай