Бащата на Меган срина със земята Хари

Бил пълен провал като съпруг

Бащата на Меган срина със земята Хари | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл „лишават“ децата си Арчи и Лилибет от възможността да видят баба си и дядо си, заяви днес бащата на Меган Томас Маркъл, пише „Дейли Мейл“.

77-годишният Маркъл обвини двойката, че е „ужасно несправедлива“ спрямо децата си, като ги държи далеч от роднини, включително от него, дядо им принц Чарлз и от прабаба им – кралица Елизабет II.

Томас Маркъл каза още, че в момента единственият член на семейството, който има редовен достъп до децата е бившата му съпруга и майка на Меган Дория Рагланд. Той обаче се зарече, че няма да се обръща към съда, за да види децата, защото не иска те да бъдат „използвани като пешки“.

Попитан дали според него дъщеря му е човекът, който „контролира всичко“ във връзката ѝ с принц Хари, г-н Маркъл отговори: „Вярвам в това 100%. Дъщеря ми е човек, който обича да има контрол“.

Той размаха пръст и на принц Хари, с когото все още не се е срещал и заяви, че той не му се е обадил да поиска ръката на дъщеря му преди сватбата им през 2018 г. В друг коментар той обвини 37-годишният принц, че се е „провалил като съпруг“ що се отнася до психическото състояние на Меган.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай