Башар Рахал в любовни неволи

Говори се, че актьорът се е разделил с Райна Караянева

Башар Рахал в любовни неволи | StandartNews.com

Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева като че ли са били паузата на романса си. Дали става дума за раздяла обаче, или за нещо временно, не става ясно, пише "Уикенд". Актьорът в момента работи по нов филм, а красавицата е на хиляди километри разстояние и събира тен в Гърция. 

Слуховете за потенциалната раздяла на ливанеца и половинката му идват само дни, след като се разкри, че Райна е претърпяла инцидент с велосипед, заради който в "Пирогов" са й направили 12 шева на главата. Оказва се, че това е вторият път, в който я шият, в рамките на кратък период от време - месец по-рано пак там й правят 8 шева на ръката. 

Караянева също така напоследък пише противоречиви послания в социалните мрежи. "Всяко действие генерира енергийна сила, която се връща при нас в подобен вид", заяви блондинката и качи снимка на изхвърлени тоалетни чинии, добавяйки: "Напиши в коментар нещо/някой, за което се сещаш, гледайки снимката...".

Башар и Райна напоследък не се движат заедно. Последният път, когато са забелязвани на едно и също място, е в края на юни. Тогава бяха в Приморско. След това тя се включи в социалните мрежи от Лозенец. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай