Бакалова избра Холивуд пред милионерски син

Актрисата скъсала с гаджето си, за да се отдаде на кариерата си

Бакалова избра Холивуд пред милионерски син | StandartNews.com

Мария Бакалова е имала възможност да стане милионерска снаха, ако не беше толкова отдадена на холивудската си кариера. Още като ученичка актрисата се залюбила с наследник на един от крупните строителни магнати в родния си Бургас. Двамата са били заедно повече от две години, но се разделили заради амбициите на Мария.

Номинираната за "Оскар" българка и до днес не е изтрила от профилите си в социалните мрежи снимките със своята ученическа любов. Това са единствените публично достъпни кадри, на които тя позира с гадже. В коментар към един от тях Мария го определя като "най-прекрасното момче". Името му е Павел Кралев. През юли той ще стане на 26 години, има брат близнак и е син на собственика на едни от най-успешните строителни фирми в Бургас, които от няколко години вече оперират и в София. Младежът е учил икономика, а след това се е прехвърлил в Университета по архитектура, строителство и геодезия, за да се подготви добре като наследник на строителния бизнес на баща си, информира столичен таблоид.

Според неофициална информация, Мария и Павел са се запознали още като деца и са били заедно в последните години в средното училище. По време на връзката им обаче Бакалова твърдо решила да стане актриса и дори холивудска звезда. Двамата се разделят, когато тя се отдава на задълженията си в НАТФИЗ. Не са известни причините за скъсването им, но според слуховете, бъдещата звезда е била твърде заета, за да обръща достатъчно внимание на любимия си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай