Ани Цолова го удари на живот

Тотално е загърбила телевизията

Ани Цолова го удари на живот | StandartNews.com

Отмаря и събира сили за есента

Ани Цолова го удари на живот. Бившето лице на Нова телевизия явно е запазило близкото си приятелство с бившата си колежка Деси Стоянова.

Водещата на "Преди обед" по bTV качи селфи, на което двете аверки са ухилени до уши на фона на морските вълни. В кой точно курорт обаче отмарят не става ясно.

  Личи, че Ани си изкарва безгрижно и наистина тотално е загърбила телевизията. Припомняме, че тя напусна Нова и реши да скъса всякаква връзка с журналистиката:

"От доста време обмислях да се разделя с активната журналистика и публицистика. Но не аз избрах момента, кога да се случи това. Не съм от хората, за които оставането на екран е на всяка цена. Доказах това (и на себе си) и през лятото на 2013 г. и през лятото на 2017 година."

Още през юли пък Цолова обяснява на фенове, приятели и последователи в социалните мрежи, че се отдава на почивка след многото работа. Явно повече от месец след публикацията, бившата водеща на "Здравей, България" още си отмаря и събира сили за есента.

Снимката й с Деси Стоянова е качена и в профила й във "Фейсбук". Явно Ани е решила да навлезе здраво в света на социалните мрежи, за което говори и наскоро създаденият й профил в "Инстаграм", в който въпреки че има едва две снимки, вече се трупат стотици последователи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай