Англичаните: Лишете Хари и Меган от привилегии

Поданниците са крайно недоволни от херцозите

Англичаните: Лишете Хари и Меган от привилегии | StandartNews.com

Английският народ остана крайно недоволен от принц Хари и Меган Маркъл. Поданниците смятат, че те са се отнесли подло към Елизабет Втора и тя не трябва да ги моли да остават в страната, защото кралското семейство не се нуждаело от тях.

Според проучване, направено от „DailyMail“, мнозинството на Острова смята, че Хари и Меган трябва да бъдат изгонени от „Уиндзор котидж“, да загубят привилегиите се и да възстановят сумата от 2,4 милиона паунда, която съпрузите похарчиха за реновацията на дома си. Народът смята още, че Маркъл е виновна за решението на двойката да се откъсне от кралското семейство. Англичаните са на мнение и че Хари трябва да се откаже от правото си на престолонаследник.

Поданниците са абсолютно категорични, че херцозите не трябва повече да получават каквато и да е финансова подкрепа от кралската хазна и данъкоплатците.

След решението да се оттеглят от кралските си задължения популярността на Хари и Меган спадна рязко. Маркъл изостана на десето място в списъка с най-обичаните членове на височайшето семейство, а принцът, който неотдавна беше абсолютният любимец на нацията, вече е на пета позиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай