Анджелина Джоли: Разведох се заради децата

Звездата се изповяда във Vogue

Анджелина Джоли: Разведох се заради децата | StandartNews.com

Анджелина Джоли заяви, че се е развела с Брад Пит заради здравето на шестте им деца. Актрисата обикновено не обсъжда връзката си със звездата от „Имало едно време в Холивуд“, но в ново интервю за Vogue изненадващо повдигна темата.

„Това беше правилното решение. Някои хора се възползват от моята тишина и децата четат много лъжи за нашето семейство в медиите. Винаги им напомням да не се притесняват, защото те знаят истината. Те са шест много силни и смели млади хора“, коментира Джоли.

Както се знае, актрисата роди само три от отрочетата си. Но тя споделя, че думите „осиновяване“ и „сиропиталище“ са позитивни в дома им.

„С трите по-големи не мога да говоря за бременност. Затова им разказах в детайли и с любов за невероятното приключение, което преживях, за да ги намеря, и за първия път, когато ги погледнах в очите“, продължава носителката на „Оскар“.

Джоли подчерта вярата си, че небиологичните деца никога не трябва да губят връзка с мястото, откъдето са дошли. „Те имат корени, които осиновителите им нямат. Затова трябва да ги почитате и да се учите от тях“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай