Андрей на разпит при Мария Игнатова

"Папараци - ново 20!" започва на 20 септември

Андрей на разпит при Мария Игнатова | StandartNews.com

Андрей Арнаудов ще бъде първият гост на Мария Игнатова в "Папараци - ново 20!". Премиерният и единствен по рода си у нас комедиен таблоид започва на 20 септември в 21:30 часа по Би Ти Ви с много смях и с нов прочит на живота на звездите. Продуцентът първи ще бъде подложен на „20-те въпроса на Мария Игнатова“, чрез които водещата ще се опита да обрисува живота му от раждането до смъртта - с хумор и доза самоирония.

От разговора ще стане ясно, че Андрей е бил бебе гигант – над 5 кг, а Игнатова пука главата си в детската градина. Истински смях в студиото ще предизвика историята на Арнаудов как и кога за първи път е съблазнил момиче и каква е била първата открадната целувка на Мария в училище.

„20-те въпроса на Мария Игнатова“ съдържат и такива, които описват различните и емоционални състояния на човека през годините и показват неподозирани негови черти и философии. Сред тях са, например - "Колко човека живеят в теб?"; "Кой е за теб най-отблъскващият типаж хора?"; "Кое е това, кое те спасява и съхранява?" и други.

Ководещият Дънди ще се появи в студиото с Иво Аръков, за да изненада Мария с музикално изпълнение, което самият той озаглавява – „Ода за Мария“, но импровизирания им концерт ще завърши с не толкова бляскаво изгонване от студиото. Игнатова ще проведе задочни размисли и страсти с мис Тигрова в новата хумористична рубрика, която показва най-актуалните лица от социалните мрежи. Опитите на Мирон да стане VIP продължават. Сценаристът - в компанията Гери Дончева - ще посети Виенския бал. За тез цел, обаче, той ще трябва да си ушие фрак и да ходи на уроци по танци по Наско Месечков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай