Андреа Банда Банда разгневи Гала

Младата панелистка се изложи в ефир

Андреа Банда Банда разгневи Гала | StandartNews.com

Гала, както и зрителите на "На кафе", останаха озадачени от гледката в студиото тази сутрин. Един от последните епизоди за годината започна с много сангрия. Панелистите го удариха на седянка и алкохолът не спря да се лее. Андреа Банда Банда обаче май попрекали и Гала бе принудена да й направи забелжека.

"Дни наред хората ядат и пият и аз исках днес да е нещо лекичко - плодове, фрешове. Анди ти откога пиеш и защо си започнала?", попита възмутената водеща.

"Това е един вид своеобразен детокс, според мен. Това е сок от грозде и прутокал, а и днес е голям празник - международният ден на киното", оправда се младата панелистка.

След това Гала потърси подкрепа от Дарко: "На теб разчитам, защото виждам, че само ти не опитваш нищо". "Според мен Анди не е спряла от Коледа, защото така да почнеш с "прутокалите" някак си не върви. Аз искам да покажа на хората, че има и други начини да се забавляваш, а не да се одървиш от пиене още в 8 часа", заяви Ангелов.

Малко по-късно Андреа разказа за едно от последните партита, на което е присъствала. Панелистката била в столично заведение с дъщерята на Гала, Мари-Константин Будева: "Беше една много, много... да я наречем "силна" вечер, много добре. Надявам се скоро пак". 

Водещата не можа да издържи и избухна:" Не съм съгласна ти от рано сутринта да ми викаш "прутокали". Не ми хареса, че спомена, че с Мари сте ходили на някакво събитие. Това приятелство въобще не ми допада. Ако с "прутокали" ще почва и Мари рано, рано, не".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай