Алекс Сърчаджиева изуми Петър Дочев. Горещо предложение

Тя разказа и за 20 май

Алекс Сърчаджиева изуми Петър Дочев. Горещо предложение | StandartNews.com

Източник: bTV

Алекс Сърчаджиева изуми свой колега с разкази от миналото.

Актьорът Петър Дочев прие молбата на своята колежка Алекс Сърчаджиева да й направи фотосесия, след като двамата се пуснаха по пързалка в Южния парк в София.

Самата Алекс разкри пред Петьо, че не се чувства красива.

Направи ми едни снимки на мен, но моите снимки трябва да са най-красивите, тъй като всички казват, че съм възрастна, че съм стара и вече не съм фотогенична. Ние с теб заедно играем в едно представление, което се казва „За любовта“ по текста на Яна Борисова, и там ти на всички колеги викаш: Махнете тази възрастната жена оттука, подхвърли Алекс.

В следващия момент водещият на „Преди обед“ определи това като пълни глупости, но веднага включи фотоапарата и започна да снима чаровницата.

Докато Алекс позираше с удоволствие, тя призна, че е била цяло лято на море в Солун и за първи е ходила на бузуки.

Беше страхотно изживяване, много беше хубаво и си тръгнах в 5:00 сутринта. Уважаеми зрители, който не е ходил на Метеора, задължително трябва да отиде. Това е едно изключително място в Гърция, това са едни скални манастири и как са построени нямам никаква представа. Изумително красиво място и усещането ми беше през цялото време, че не съм в Гърция, а някъде в Тоскана, добави Алекс.

Тя разкри още как на рождения си ден на 20 май по време на представление в Сатиричния театър е предложила брак на Калин Сърменов.

Накрая на представлението колегите ме изненадоха, Веселин Маринов ми пя на сцената, имаше много голяма торта и фойерверки, имах много изненади от моите приятели, и аз бях толкова щастлива и благодарна за цялата организация на моите колеги. Калин Сърменов ми подари негова картина и аз му казах, че ще му предложа брак, ако продължава така добре да се държи с мен. Може би, затова трябва да се вземем, но все още нямам отговор от него, каза по бТВ Алекс.

Мога обаче на теб да предложа, допълни изненадващо тя и Петър Дочев прие, без да се замисли, пише Petel.bg

Сърчаджиева издаде също в аванс, че в събота първи гост в първото за новия сезон нейно предаване „Животът по действителен случай“ ще бъде втората на Игрите в Париж Боряна Калейн и тя за първи път ще каже нещо важно пред цяла България.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай