Алекс Раева се оплака от "Маскираният певец"

Прекалено силно ни заблуждават, заяви певицата

Алекс Раева се оплака от "Маскираният певец" | StandartNews.com

Преди малко повече от година гласовитата Алекс Раева стана майка, а сега всяка събота прави своите детективски предположения за това кой е скрит зад маските в най-мистериозното шоу. Какво е усещането да се завърне под светлината на прожекторите именно по този начин? „Имах нужда точно от такава емоция, каквато е „Маскираният певец”, споделя певицата в ефира на Нова.

Относно разгадаването на маските тя признава, че залага на силна интуиция и шесто чувство, но в шоуто нещата стоят по по-различен начин и това не винаги е достатъчно. „Прекалено силно ни заблуждават. Освен гласовете и начина, по който изпяват песните, защото те си преправят гласовете, второ – тези костюми, които по никакъв начин не могат да ни покажат женско ли е коляното или не. Не съм сигурна, че интуицията този път ще помогне да позная кой стой зад маските”, признава Раева.

Според певицата и мъжете, и жените имат интуиция, но при нежния пол винаги има допълнително вътрешно гласче, което ги кара да се съмняват, докато мъжете са по-първосигнални.

„На мен ми е интересно да се заглеждам и заслушвам в уликите, защото те са тези, които могат да ни подскажат нещо. Всичко друго е много субективно”, разкрива стратегията си като детектив изпълнителката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай